Khamis, 21 Mei 2015

HARI GURU DI RAIKAN OLEH ANAK-ANAK TABIKA

Sambutan hari guru yang simple dan mengejut di TASKA KEMAS Puncak Isandar.....terima kasih kepada parent yang memberi kek iaitu Pn. Nooraini Marzuan. Alhamdulilah...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, dan doakan kami agar dapat mendidik anak-anak TASKA agar mereka berjaya di dunia dan di akhirat..amin.


Sambutan Hari Pendidik..... dan juga Sambutan Hari Jadi di Tabika KEMAS NKRA Kg. Kota Pagar..... cekgu dan kanak-kanak meraikan bersama-sama...sooooooo sweet! ngeh ngeh ngeh.........semoga cekgu dan anak-anak berjaya didunia dan akhirat serta menjadi insan yang menghormati ibubapa, guru dan menemui keredaan Allah......amin....terima kasih cekgu Mujako....


Sambutan Hari Guru.... dan juga Sambutan Hari Jadi di Tabika KEMAS Kg. Padang Changkat... cekgu dan kanak-kanak meraikan bersama-sama...sooooooo sweet! .........semoga cekgu dan anak-anak berjaya didunia dan akhirat serta menjadi insan yang menghormati ibubapa, guru dan menemui keredaan Allah......amin....terima kasih cekgu Hasnifalina...Sambutan Hari Ibu dan Hari Guru di Tabika KEMAS Taman Indera Barat, 21.05.2015..... Ibu2 bergotong royong menceriakan Tabika anak2 mereka..... weeeeeeeee terharunya anak2, ibu datang wat kije sama2 ngan anak2....pertandingan mewarna juga diadakan kepada anak2....terima kasih semua yang hadir. Terima kasih cekgu Jaridah Qaseh ....Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAHABAT CYBER