Khamis, 30 Jun 2016

KUIH RAYA, DUIT RAYA DAN JELAJAH RAYA!!!!!!!

Syawal bakal menjelma tidak lama je lagi. Pejam celik pejam celik tinggal lagi 5 hari kita semua bakal meraikan 1 Syawal, Insyaallah.

Dah sediakan semua keperluan raya? Daripada pakaian raya, hidangan untuk tetamu hingga hiasan rumah semuanya kalau boleh nak serba cantik kalaupun tak serba baru yer tak???? Tak kisah le macam mana pun janji jangan sampai membazir udah le ek. Gaji lambat lagi tau heheh. 

Seronoknye deme wat Kuih Rayer
Aktiviti kita sebelum minggu last nak Raya ni kita skodeng aktiviti anak-anak di Tabika.....mmmmmmm dari jauh dah berbauh kuih raya deme...mak aihhhhhhhhh!!!!!! superbeb!!! Kuih raya bebudak nih x susah pun, senang je....yang penting tujuan kita ajar deme buat tuh, banyak paedahnyer...untung-untung bila da besar nanti rajin nulun mak mbuat koi rayer, dari kecik la nk asuh, didik dan terapkan nilai-nilai kerjasama, tolong-menolong dan sebagainya.Seronoknya aktivti deme nihhhhh..... ada yang bagi duit raya, kuih raya dan baju raya kepada kanak-kanak ni...semoga adik-adik beraya dengan baik dan jangan nakal-nakal tau, cuti sekolah ni banyakkan buat kerja bersama mak yer.......heheehhehe mak sibuk tuh nak buat macam-kije lagi nk raya ni....... SELAMAT HARI RAYA adik-adik..muuuahhhh,,,,Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAHABAT CYBER