Khamis, 6 Ogos 2015

INIKAN RAYA!!!.... RAYAKAN SEBULAN!!!

Jamuan Hari Raya Tabika KEMAS Taman Indera Barat dan Sambutan Harijadi adik Haziq Darwish b. Hamzah...... terima kasih kepada ibubapa dan AJK Tabika KEMAS serta anak2 Tabika KEMAS yang hadir memeriahkan jamuan..... terima kasih Cekgu Jaridah Qaseh..
Jamuan Hari Raya di Kelas PKK Kg. Paloh...... walaupun hujan lebat dan kilat sabung menyabung....jamuan mesra aidilfitri antara peserta tetap diteruskan. Terima kasih semua AJK dan peserta yang hadir......terima kasih cekgu Junaidah Yusuf...

Jamuan Hari Raya di Tabika KEMAS Kilang Sawit Felcra Nasarudin... terima kasih kepada AJK Tabika dan anak2 serta ibubapa yang hadir ke jamuan mesra aidilfitri tabika dan bertungkus lumus membuat persediaan termasuklah jugak membako lemang bersama untuk merealkan lagi jamuan aidilfitri kali ini.... terima kasih semua, terima kasih Cekgu Umi Khalthum.

Jamuan Mesra Aidilfitri di Tabika KEMAS Kg. Padang Changkat, terima kasih AJK yang hadir serta ibubapa dan anak2 tabika.... semuga ikatan ukhwah antara kita semakin erat dan dapat meneruskan tradisi menziarah antara satu sama lain.....terima kasih semua yang hadir dan terima kasih Cekgu Hasnifalina Hassan..

Jamuan Mesra Aidilfitri Tabika KEMAS Kota Pagar...terima kasih AJK, ibubapa dan anak2 yang hadir... banyaknya potluck dari ibubapa...terima kasih semua..terima kasih Cekgu Mujako...

Jamuan Mesra Aidilfitri di Tabika Teluk Kepayang Bota....macam2 acara diadakan seperti putera dan puteri yg berpakaian anggun, kehadiran ibubapa terawal dan kehadiran berpasangan ke majlis mesra aidilfitri di tabika hari ini.... terima kasih semua AJK, ibubapa dan anak2 yang sporting da memberi kerjasama yang marveles..... potluck pun banyak...mmmmmm rezeki kita bersama anak2.... terima kasih semua, terima kasih Cekgu Paiazah Pait... 


Jamuan Mesra Aidilfitri Tabika Kemas Gelung Pepuyu RPA dan NKRA...... terima kasih kepada AJK dan ibubapa yang hadir bersama membawa potluck untuk jamuan hari raya...sedap2 semuanya...mmmm terima kasih atas jemputan cekgu Dewi Hirawati Ahmad dan Cekgu Wani.....Jamuan Raya Kelas PKK dan Bina Insan Kg. Sadang...07.08.2015 Jumaat...terima kasih semua yang hadir memeriahkan majlis..Selamat Hari Raya!!! 

Jamuan Raya Kelas PKK Taman Parit Jaya diadakan di Dewan KRT....terima kasih kepada semua yang hadir memeriahkan majlis.... terima kasih cekgu Junaidah Yusuf.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAHABAT CYBER