Isnin, 23 November 2015

MAJLIS PERPISAHAN AKHIR TAHUN

21.11.2015 DOR Bota Kanan - Majlis Kecemerlangan Kanak-kanak dan Jamuan Perpisahan Tabika KEMAS Bota Kanan, terima kasih kepada Pengerusi Tabika yg sudi hadir memeriahkan aktiviti tabika dihujung minggu ini. p/s : jangan lupa daftar anak2 untuk kemasukan ke Tabika KEMAS bagi sesi persekolahan 2016.... muuahhhhhhhh... cayang semua!!!!!

Antara aktiviti yang diadakan adalah Sukaneka, Penyampaian Sijil AJK, Pertandingan Masakan Gulai Tempoyak dan Gubahan Bunga serta Sambutan Harijadi. Jamuan makan adalah secara POTLUCK dari ibubapa dan Jawatankuasa Tabika...mmm yummy sedapnya macam2 ada, laksa pun ada...perghhhh sedapnya laksa td..... 

Terima kasih kepada AJK Tabika 2015 yg banyak menyumbangkan tenaga dan idea2 bagi memajukan tabika dan memberi tumpuan untuk kepentingan anak2 kita. Kepada semua, cekgu Sal Shamia dan cekgu Milah mengucapkan selamat maju jaya kepada anak2 tabika yg akan meneruskan persekolahan ke peringkat yg seterusnya, moga anak2 akan berjaya walau apa juga bidang yg diceburi, ingat pesan cikgu ye, "rajin2 belajar, hormati ibubapa dan guru2"...alhamdulillah majlis selesai!!!! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAHABAT CYBER