Isnin, 8 Jun 2015

BACK TO SCHOOL - HARI PENDIDIK KEMAS NEGERI PERAK 2015

Majlis Sambutan Hari Pendidik KEMAS Negeri Perak telah diadakan pada 05 Jun 2015 jam 9.00 malam di Kolej Vokasional Gerik, Perak, bersamaan Hari Potensi Tabika KEMAS Negeri Perak. Perasmian Malam Sambutan Hari Pendidik dengan temanya Back To School telah disempurnakan oleh YB. Salbiah bt Mohamed ADUN Temenggor.YB. Salbiah turut berpakaian ala-ala Ketua Pengawas di malam tersebut. Turut hadir adalah YB Haji Mohd Tarmizi Bin Idris, ADUN Kenering, Tn. Ahmad Kamal Idris b. Hj. Mohd Nawawi, Pengarah KEMAS Negeri Perak, En. Hussin Sidek, Pn. Syafinas serta En. Syukri Hashim yang kesemuanya turut berpakaian dengan tema Back to School.


Semua pasukan kontigen dari semua daerah telah hadir dan semuanya dijemput menghadiri Sambutan Hari Pendidik......mmmmmm macam gaye baju sekolah yg ade... almaklumler dah 21 tahun tinggai kan zaman persekolahan.


Penyelia PraSekolah KEMAS Perak Tengah Pn. Salbiah bt SallehGeng Bas Sekolah yang lama dah terpisah sejak 2009


Sahabat lama yang dah terpisah...... rose dan khairil..... sebab rose bawa diri ke KEMAS Parlimen Kuala Kangsar..kikikikikiiiTeam Media dan Event KEMAS Negeri YB Salbiah Mohamed dan En. Hussin Sidek bersama Penyelia PraSekolah KEMAS Perak
Kak Siti, Kak Rabtah, PKD Normalina dan Kak Rosni... muke macam student la pulak

Pengawas bernama Khairil.... sibuk nak menahan pelajar yg x pakai name tag, pakai kasut high heel, yang merokok dan yang datang paling lambat ke sekolah!! 

Pengarah KEMAS Perak bersama kakitangan KEMAS Daerah Perak Tengah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAHABAT CYBER