Selasa, 3 November 2015

KIK MENCETUS IDEA BARU DALAM PERKHIDMATAN AWAM

Majlis Perasmian Sambutan Hari Inovasi KEMAS KIK (Kumpulan Inovatif dan Kreatif) di Bayou Lagoon, Park Resort, Bukit Katil Melaka bermula dari 27-29 Oktober 2015. Majlis telah dirasmikan oleh Datuk Hassan b. Mohd Amin. Antara 18 kumpulan yang terlibat di dalam Pertandingan KIK ini adalah Sabah, Sarawak, Perak, Kedah, Pahang, Wilayah Pesekutuan, Melaka. Tujuan sambutan ini diadakan adalah untuk mencetus idea baru dalam perkhidmatan awam.
.

Tahun ini merupakan tahun ke 2 KEMAS mengadakan sambutan seperti ini dan penyertaan yang amat menggalakkan daripada para peserta telah membuktikan program anjuran seperti ini mampu menaril lebih ramai penyertaan pada tahun hadapan.

Antara Pengarah KEMAS Negeri yang hadir memberi sokongan kepada Kumpulan KIK mereka

Kumpulan KIK KEMAS Perak yang mewakili Unit Pengurusan II dan Unit Operasi..tahniah semua..semoga berjaya mencapai kemenangan.

Ahli Kumpulan KIK Unit Pengurusan II dari KEMAS Negeri Perak
Ahli Kumpulan KIK yang mewakili Unit Pengurusan II dan Operasi

Sambutan Hari Inovasi KEMAS Tahun 2015 KIK (Kumpulan Inovatif dan Kreatif)....selesai sudah persembahan kepada juri dan dah bulih bergumbira hahahahhah ...... semoga dipermudahkan segalanya, InsyaAllah....Alhamdulillah, KEMAS Perak merangkul 2 Johan yang mewakili Unit Pengurusan dan Unit Operasi.....tahniah semua!!!!Kumpulan KIK Unit Pengurusan II KEMAS Perak yang mendapat JOHAN KIK 2015

Kumpulan KIK Unit Operasi KEMAS Perak yang mendapat JOHAN KIK 2015


Alhamdulillah...Silver Stars keluar paper Melaka..hahahahhahahah tahniah semua! moving foward­čść

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAHABAT CYBER